Çamlıca Kurumsal

Ölçüye özel ürtimle konsept banyo mimarisine uygun çözümler sunabilen ÇAMLICA™ cam – duşakabin firması. Kalite politikasından ödün vermeden çalışan personeli, eğitimli teknik montaj kadrosuyla profesyonelliğini kurumsal anlamda kanıtlamaktadır. ÇAMLICA® cam – duşakabin firması müşteri memnuniyeti kapsamında.  Firmaya ulaşan her ön görüşmeyi değerlendirmekte, zaman, fiyat ve kalite politikası çerçevesinde detaylı olarak cevaplamaktadır. İnsan odaklı yaklaşımıyla toplam Kaliteyi kendine prensip edinen firmamız. Antibakteriyel ürünlerle temperli güvenlik camlarından modern duş kabinleri üretmekte, sizin ve ailenizin rahatlıkla kullanabileceği hijyen koşulları oluşturmaktadır.

Biz Kimiz

Banyo sektöründe duşakabin alanında özel ölçü tasarım ve prejelendirme uygulama alanında hizmet veren butik atölye.

Kişiye özel duş kabini tasarımı &ı ölçüye özel cam duş kabinleri üretimiyle konsept banyo mimarisinin çözüm ortağı olan ÇAMLICA Creative® İstanbul Ataşehir’deki atölyesinde butik işler çalışan küçük bir işletmedir. Büyük bazlı projelerde bulunmayan firmamız, tamamen kişiye özgü üretim, ölçülendirme, keşif ve montaj uygulaması için gerekli ekip ve ekipmanları, bünyesinde barındırır.

Modern banyo kültüründe, fonksiyonelliğin yanısıra  çağdaş yaşam standartlarında estetik ve hijyen koşulları oluşturmak.

Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak, öncü ve yaratıcı çözümler sunmak,
Daima iyiyi ve yeniyi yakalamak, geleceğe dönük bakış açımızla her zaman beklentileri aşarak yeni standartlar oluşturmak,
Modern yaşam standartlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmak.

Operasyonel mükemmeliyet, hızlı, esnek ve düz bir organizasyonel yapı, özel durumlara özel çözümler üretebilmek, açık ve şeffaf bir iletişim, çalışanlarımızı önemsemek, çalışanlarımızın yaratıcılık ve başarılarını ödüllendirmektir.

Çamlıca Ailesi

Ayinası iştir kişinin lafa bakılmaz.  Ahlaki değer yapısı içerisindeki bir ailenin verdiği sorumlulukla istikrarlı bir büyümeyi hedefler. 

çamlıca duşakabin logoTeknolojik gelişmeleri değişim olarak kabul eden firmamız, banyo modernizasyonu, estetiği ve fonksiyonel bütünlüğü içinde ürünler sunar. İnsanın günlük değil bir ömre yayılan yaşam ihtiyaçlarını planlayarak, her projesinde müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirip buna uygun bir yaşam tarzı sunar.

İşletmemizde; iş arkadaşlarımız, iştirakçiler ve siz değerli müşterilerimiz ile birlikte temel ahlak ve unsurlarını barındıran ilkeli ve güvenilir bir aile olmanın huzuru içindeyiz.

  • Kalite Kontrol ile en az hata olasılığı
  • Uzun süreli sektör bilgisi ile yetkinlik
  • En iyi fiyat – performans oranı
Girişimci şirket çalışanlarımızla, sektörel alanda istikrarlı bir büyümenin yollarını açıyoruz.

Özel tasarımlarla, sektör liderliğini sürdürebilmeyi avantaja dönüştürebilmek, markamızın imzasını inşaat alanında yaygınlaştırmak.

CREATİVE®

Çamlıca Duş Sistemleri’nin tescilli markasıdır.  Türk Patent Enstitüsü Marka Tescil No: 201360627 Ticaret | Emtiası 11,19

  • Proje – Projenizi gönderin, fiyat teklifi alın.

  • Tespit – Onaylanmış projenizle ilgili keşif ve tespit randevusu alın.

  • İmalat – Ölçüye özel üretim imkanlarından yararlanın.

  • Montaj – Ürün montajınız şirket bünyesinde profesyonel ve ehliyetli personel tarafından yapılır.

ZAMAN TÜNELİ ‘nde gezinin…

[instagram-feed feed=1]